Enomatic wijn dispensers

Enomatic is een state-of-the-art wijn serveersysteem dat u in staat stelt geopende kwaliteitswijnen voor langere periode goed te houden en in gedoseerde volumes uit te uitschenken, zodat niet alleen de hele fles verkocht hoeft te worden maar ook kleinere volumes (heel glas, half glas, proef glas).

Over Enomatic

In 2003 bracht Enomatic zijn eerste wijndispenser op de markt en zorgde sindsdien voor een ware revolutie in de Horeca en wijnhandel. Twaalf jaar Research en Development heeft geleid tot meerdere series waarbij in elke nieuwe uitgave nieuwe technieken werden ingevoerd.
Inmiddels heeft de Enomatic technologie zich wereldwijd bewezen en vind u de wijndispensers van kleine en eenvoudige Horeca en Wijnspeciaalzaken tot de gerenommeerde etablissementen. Overal met de inzet om ook de betere wijnen per glas te kunnen schenken, en zo een hogere klanttevredenheid te bewerkstelligen.

De huidige generatie Enomatic dispensers is ongeëvenaard in kwaliteit en functionaliteit.
De Eno One dispenser: Prijs toegankelijk, compact en modulair en kan daardoor meegroeien met uw bedrijf. Elegant, zuinig in gebruik, plug & play.
De ELITE 2.5 serie is het beste wat er op gebied van wijn dispensers is te verkrijgen en geeft met zijn lan-connectiviteit een nieuwe impuls voor moderne horecabedrijven die met noviteit en nieuwe technieken een nieuwe beleving willen creëren, waarbij desgewenst self service kan worden toegepast, en/of een softwarematige koppeling met uw kassasysteem.
Naast bovengenoemde series biedt Enomatic een aantal dispensers voor specifiek gebruik.

ENO ONE wijn dispenser

ENO ONE is een nieuwe innovatieve wijn dispenser voor 2 flessen met Enomatic technologie. Elegant design, compact en gemakkelijk te installeren (Plug & Play). Het systeem is gekoeld en heeft optioneel de mogelijkheid het compartiment te scheiden om zowel een witte als een rode wijn te plaatsen. Bovendien is het systeem modulair: meerdere units kunnen worden gekoppeld om gezamenlijk een grotere dispenser te vormen.

Enoline ELITE 2.5 (4+4)

De nieuwe Enoline Elite 2.5 serie is er in 4 en 8 flessen dispensers. Beide toestellen hebben 2 afzonderlijke compartimenten die elk afzonderlijk kan worden ingesteld qua temperatuur. Enoline ELITE 2.5 4 flessen (2+2) Enoline ELITE 2.5 8 flessen (4+4 of 3+5)

Enoround Elite

Enoround: – De Enoround ELITE gekoeld 8+8 – De Enoround ongekoeld De Enoround ELITE is een “proefeiland”. Een rond systeem dat plaats biedt aan 16 flessen, voor Self Service, Dual Temperatuur (8+8) voor zowel witte, rose als rode wijn en een ongekoelde voor uitsluitend rode wijn. De Dual Temperatuur (8+8) heeft twee klimaatzones welke beiden…

Enomodule Elite

De Enomodule ELITE serie werd ontwikkeld als een modulair systeem welke geschikt is voor inbouw. Het systeem is uitsluitend ongekoeld verkrijgbaar. Elke module bevat 8 flessen. Het systeem is ideaal voor grote en middelgrote installaties waarbij de wijnen op kamertemperatuur worden geserveerd. De Modules worden gemonteerd in een ononderbroken lijn van flessen wat een unieke…

Enoliving

EnoLiving Compacte wijndispenser op kamertemperatuur voor twee flessen. Compacte dispenser voor twee flessen op kamertemperatuur. Niet alleen voor rode wijn maar tevens als proefstation voor Premium distillaten en ook (na kleine aanpassing) voor olijfolie. Dankzij zijn compactheid kan Enoliving vrijwel overal worden geplaatst en verplaatst naar behoefte. Plug & Play 1 doseer knop voor: of…

Enomove Elite

Het Enomatic ELITE programma wordt gecomplementeerd met de Enomove voor het aanbieden van een mobiele service om wijn te proeven. Bijzonder geschikt voor restaurants, hotels, catering en showrooms waarbij de service mobiliteit en aanpasbaarheid aan de verschillende situaties is veriest. Enomove is opgebouwd op een elegante trolly.   Enomove (4+4) heeft twee gekoelde compartimenten Zijde…

Northpole

Northpole is ons nieuwe systeem om dranken ijskoud te serveren, zoals Limoncello, vodka, gin….. Northpole is voor 4 flessen. Per fles de keuze voor 1 of 3 voorgeprogrammeerde volumes. Het koelsysteem koelt terug tot -5ºC. Het frontpaneel leent zich voor personalisering, een ideale marketingtool. Northpole kan “back desk” worden gebruikt, we bedoelen daarmee dat het…

FLÛTE, bubbles by the glass

FLÛTE van Enomatic, de wijn dispenser voor Bubbles by the Glass, het eerste en enige systeem ter wereld dat mousserende wijnen per glas kan aanbieden met behoud van fijne mousse en aroma’s voor meer dan twee weken. Champagne, sekt of spumante, elke wijn heeft zijn eigen druk welke door FLÛTE wordt herkent en die zijn systeem automatisch aanpast zodat meerdere typen naast elkaar kunnen worden geserveerd.

Enomatic Chipkaart Toepassingen

De wijnkaart stelt de klant in staat om zichzelf te bedienen en zo heel relaxed een persoonlijke wijnreis te maken. de ideale oplossing voor het bedrijf dat nastreeft naar een “Try before you buy” omgeving, ofwel proef voordat je koopt.

Enosoft – Software

Enosoft software voor het beheer van Enomatic wijn serveersystemen. Verschillende Enomatic software versies ontwikkeld door Software house Enosoft, o.a. de Enosoft Card Generator, Enosoft Basic, Enosoft Professional & Enosoft Multistore.