Enosafe – Distributor Enomatic Benelux

Sinds 2003 leveren wij professionele producten rondom het conserveren van wijn en champagne. Voor u gingen wij op zoek naar wereldwijd de beste producten op de markt, die wij in de gehele Benelux en Nederlandse Antillen kunnen leveren.

Enomatic Wijn Dispensers:

enomatic wijn dispensersEen state-of the-art wijn serveersysteem, voor het conserveren en schenken van premium “wine by the glass”.

Enomatic, opgericht in 2002 is wereldleider op het gebied van wijn serveersystemen.

Technologisch geavanceerde oplossingen, innovatief Italiaans design, specifieke software zijn de belangrijkste kenmerken die de verkoop van premium wijn per glas wereldwijd een boost heeft gegeven.

Enomatic systemen vindt u nu in meer dan 70 landen via een netwerk van professionals waarvan Enosafe sinds 2003 de Benelux vertegenwoordigd

Champagne Conserveer Systemen:

Duraperl technologie introduceert een nauwkeurig gekalibreerde CO2-druk in een fles mousserende wijn die de perlage van uw champagne voor een lange tijd garandeert.

De Geschiedenis van Enosafe

Sinds 2003 leveren wij als een van de eerste distributeurs ter wereld buiten Italië de Enomatic wijndispensers in de Benelux.

De keuze om te kiezen voor Enomatic was snel gemaakt. Enomatic is wereldleider op het gebied van de wijn per glas systemen. Veruit de beste kwaliteit en styling.

Om u de mogelijkheid te bieden om ook de duurdere mousserende wijnen (champagne, cava, pro-secco) te conserveren en per glas te verkopen bieden wij sinds kort, maar na lang testen, de Duraperl aan.

Ons bedrijf staat voor het leveren van topkwaliteit, de beste service en persoonlijk contact.

De Geschiedenis van Enomatic

In 2002 was enomatic® het eerste bedrijf dat een breed scala aan wijndispensers op de markt bracht, bedacht, ontworpen en geproduceerd in Chianti Italië om gebruikers maximale veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties te garanderen.

Alle systemen worden onderworpen aan strenge tests door gekwalificeerde certificatie-instellingen die controleren of de apparatuur voldoet aan de relevante internationale normen op het gebied van elektrische veiligheid en naleving van de voedselgerelateerde wetgeving.

Tijdens de productiefase worden de enomatic®-systemen ook onderworpen aan strenge dagelijkse controles door het testpersoneel, evenals aan periodieke controles tijdens de inspecties die worden uitgevoerd door de certificatie-instellingen.

Ten slotte onderscheiden de enomatic®-producten zich door het hoge niveau van innovatie dat voortvloeit uit voortdurend onderzoek en ontwikkeling, waardoor talrijke internationale patenten konden worden geregistreerd.