UNICA BAG 4/r

Innovatieve wijndispenser voor het doseren van wijn uit zakken/bag-in-box (standaardconfiguratie 4 zakken van 5,0 liter). Ideaal voor locaties met hoge pieken van wijnconsumptie per glas. Hoge prestaties, gebruiksgemak, geïntegreerde software en connectiviteit maken dit model de hoogste uitdrukking van technologische innovatie van de nieuwste generatie. Kan worden gebruikt met andere Unica 4/r- en 8/r-modellen om combinaties te maken die aan alle behoeften kunnen voldoen.
Download PDF

UNICA 8/R (4+4 inclusief divider)

Slimme modulariteit, hoge prestaties, gebruiksgemak, standaard software en geïntegreerde connectiviteit (Wifi en Cloud Connection) maken dit model de belichaming van technologische innovatie van de nieuwste generatie. Wijndispensers met gecontroleerde temperatuur, ontworpen als modules die kunnen worden geïntegreerd en gecombineerd om meerdere modulaire combinaties te creëren die aan elke behoefte kunnen voldoen.
Download PDF

UNICA 4/R START (2+2 optioneel divider)

Nieuw back-desk systeem. Slimme modulariteit, hoge prestaties, gebruiksgemak, technologische innovatie van de nieuwste generatie. Wijndispensers met 5 temperatuurniveaus (6-18 graden celcius), ontworpen als modules die kunnen worden geïntegreerd en gecombineerd om meerdere modulaire combinaties te creëren die aan elke behoefte kunnen voldoen. Voor gebruik achter de bar (zonder selfservice en chipkaartbediening)
Download PDF