Esigo staat voor design, innovatie, kwaliteit en exclusiviteit en is ontworpen voor uw wijn!

Met zijn verschillende modellen, vormen en kleuren past hij in vrijwel elke ruimte en in elk interieur. Esigo betekent in het Italiaans: “ik wil” of eerder “ik eis” het beste, altijd bij welke gelegenheid dan ook.

Denkt u dat dit arrogant is? Zeker niet, geloof ons! Het is enkel dat wij precies weten wat we willen, hierdoor geven wij onszelf de tijd om het te vinden, en om het te krijgen.

Stel u voor dat u aan het rondkijken bent in een toonzaal, die door prachtige beeldhouwwerken wordt omringd, bochtige samenstellingen, onverwachte vormen. U denkt aan conceptuele punten, van de installatie van één of andere onrealistische kunstenaar. U vind het fascinerend en mooi.

En dan ontdekt u opeens dat u gewoon staat te kijken naar een wijnrek.

Een gezicht, een bloem, een schilderij. Wij zoeken allemaal op onze eigen manier naar elegantie om ons heen.
V
oorwerpen, mensen, landschappen en kunstwerken. Wij geven ons over aan de fascinatie van mooie dingen.

Esigo

Show your ego!

Design Wijnrek ESIGO .6

Met het Design Wijnrek Esigo .6 kunt u nu uw muren met een waar kunstwerk sieren. Esigo .6  toont met trots uw wijnen aan de muur als een schilderij. 

Design Wijnrek Esigo .7

Esigo .7. Deze moderne wijnhouder op een draaibare metalen voet, geeft plaats aan 8 flessen, en werkt als een ouderwetse draaiende “jukebox“ .

Design Wijnrek ESIGO .10

ESIGO .10 is een zowel futuristisch als klassiek ogend wijnrek, opgebouwd uit een achttal zeshoeken van polystyreen. Een uniek “HEXAGON” ontwerp!

Design Wijnrek ESIGO .11

Wijnrek ESIGO .11 heeft een origineel en apart ontwerp, en behoort tot de kleine wijnrekken uit de Esigo collectie. Het heeft een capaciteit van 6 flessen.