ESIGO meubels designed voor Enomatic WSS

Esigo heeft op ons verzoek wijnmeubels ontworpen welke zijn bestemd voor de Enoline ELITE serie van enomatic wijn serveersystemen. De Elite serie is wat techniek betreft de abolute top van de enomatic wijnserveersystemen, maar ook qua design is rekening gehouden met een maximale zichtbaarheid van de wijnflessen welke in de dispenser zijn geplaatst. Zo komen wijnen, en wijnlabels optimaal tot hun recht. Om de aantrekkingskracht te versterken heeft Esigo een aantal schitterende designs gemaakt.

ESIGO maatwerk bepaald uw interieur

De meubels zijn uiteraard zo ontworpen dat stroomleidingen, stikstofleidingen en mogelijke data-kabels uit het zicht zijn. En Esigo zou Esigo niet zijn als kleur en materiaalkeuze niet aanpasbaar zou zijn, Esigo biedt u maatwerk waar het gaat om materiaalkeuze en/of kleurstelling, en daar waar Esigo wordt ingepast in een eigen ontwerp speelt Esigo graag in op de wensen van uw interieurontwerper.

ESIGO Wijnmeubel WSS 1

Gelamineerd houten wijnmeubel op stalen basis, met massief eiken modules voor flessen, centrale opslag voor wijnglazen, en glazen deuren met slot.

ESIGO Wijnmeubel WSS 2

Deze “Made in Italy” Esigo WSS2 wijnrekkast is een stalen wijnmeubel, inclusief wijnglazen. Perfect voor wijnwinkel interieur en wijnbar interieur.

Esigo Wijnmeubel WSS 3

Modern wit gelamineerd houten wijnmeubel op stalen basis, met massief eiken modules voor flessen, centrale opslag voor wijnglazen, en glazen deur met slot.

ESIGO WSS 4

De Esigo WSS4 – Deze “Made in Italy” wijnrekkast wordt geleverd inclusief glazen houders, en is een ideale keuze voor wijnwinkel- en wijnbar inrichting.

ESIGO WSS 5

De Esigo WSS5 is een design wandgemonteerde wijnrek-barkast, gemaakt in Italië. Met stijlvolle vormen, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail.

ESIGO WSS 6

Met de moderne WSS6 heeft u maximale flexibiliteit in restaurants, wijnbars, proeflokalen en wijnwinkels, ideaal voor gebruik door professionals en wijnliefhebbers.

ESIGO WSS 9

Het design wijnrek Esigo WSS9 is een aan de muur bevestigd wijnrek, inclusief houders voor wijnglazen, ideaal voor inrichting in wijnwinkels en wijnbars.

ENSIGO WSS 10

De Made in Italy wijnrekkast Esigo WSS10 is een aan de muur bevestigd wijnrek, inclusief glazen houders, ideaal voor wijnwinkels / wijnbars.