Uit onderzoek is gebleken dat de verkoop van wijnen per glas de omzet verhoogt en winstgevender kan zijn dan verkoop per fles. De Enomatic wijnserveersystemen zijn bedoeld om meer eersteklas wijnen per glas of proefglaasjes te kunnen aanbieden.

 • De kwaliteitscontrole van Enomatic biedt klanten de zekerheid dat de wijnen die ze bestellen altijd vers en op de juiste temperatuur geserveerd worden. Omdat het tapmondje na elke keer tappen automatisch gereinigd wordt, garandeert Enomatic de hoogste hygiënische waarde en wijnkwaliteit; dit natuurlijk bij een minimaal onderhoud.
 • Het is een gegeven dat wijn die in de fles achterblijft oxideert en vaak bederft, wat tot onnodige kosten en winstderving leidt. Dankzij het doordachte ontwerp van de Enomatic behoren verspilling en onnodige kosten nu tot het verleden.
 • Dankzij de modernste gas-conserveringstechnieken voorkomt de Enomatic dat de samenstelling van de wijn onder invloed van zuurstof verandert en dat zijn organoleptische eigenschappen (smaak, aroma, body en kleur) meer dan 21 dagen behouden blijven.
enomatic voordelen
 • Als de glazen te vol geschonken worden wordt de winstmarge kleiner. Exacte automatisch gestandaardiseerde dosering voorkomt schenkverlies en overvolle glazen en garandeert een exact gelijke dosering bij ieder getapt glas.
 • Met de geautomatiseerde Enomatic wordt de bediening sneller en zijn de klanten tevredener. Met een simpele druk op de knop kunt u de gewenste wijn selecteren. De tijd van uw personeel is geld, en daarom is de Enomatic ook ontworpen om het personeel efficiënter te laten werken. Ze hoeven geen tijd meer te besteden aan het hersluiten en vacuüm trekken van de aangebroken flessen.
 • De geavanceerde technologie en het Italiaanse design maken de Enomatic tot een aantrekkelijke optie om de wijnverkoop te stimuleren. Het tapmechanisme is ontworpen om gezien te worden en stelt de klant in de gelegenheid om direct te zien welke wijnen er te koop zijn, zonder dat ze daarvoor een lijst hoeven te raadplegen. Dat maakt de keus veel gemakkelijker en sneller.

Informatie aanvragen

  Aanhef *          HeerMevrouw

  Uw naam *
  Telefoon *
  E-mail *
  Uw vraag

  Functie
  Bedrijfsnaam
  Postcode
  Plaats
  Land


   Aanhef *          HeerMevrouw

   Uw naam *
   Telefoon *
   E-mail *
   Uw vraag
   Functie
   Bedrijfsnaam
   Postcode
   Plaats
   Land