De Oenophile wine aerator, of op zijn Nederlands de Oenophile wijn beluchter is ontworpen om het beluchtingsproces van uw wijn te versnellen om zodoende meer aroma’s te ontsluiten en de wijn te versoepelen.

WIJN BELUCHTEN:

Wijnflessen uren van tevoren open maken of een wijn overschenken in een karaf zijn de klassieke manieren om een wijn “lucht” te geven. De aroma’s in wijn ontwikkelen zich sneller en tannine wordt wat zachter nadat de wijn in contact komt met zuurstof. anders gezegd: Uw wijn is smaakvoller en aangenamer door beluchting na het openen van de fles.
De klassieke manieren zoals hierboven beschreven zijn tijdrovend.
De Oenophile wijn beluchter is ontworpen om het proces van beluchten te versnellen. Schenk wijn door de Oenophile wijnbeluchter in uw wijnglas of karaf om maximaal de aroma’s in wijn te onsluiten en……Geniet!

DE SET:

De set bestaat uit de Oenophile wijn beluchter met daarbij een elegante standaard waardoor het inschenken door de beluchter in het glas wordt vergemakkelijkt en het meer tot een passend ritueel maakt. De standaard heeft een klein lekbakje voor het opvangen van druppels na gebruik. Voor het meenemen van de beluchter voor onderweg is er een fluwelen zakje bijgevoegd, Het geheel is verpakt in een luxe geschenkdoos.