De onnavolgbare elegantie van Champagne, de originaliteit van een Spaanse Cava, het karakter van een grote Italiaanse Spumante;  Liefhebbers van deze mousserende wijnen verkiezen het verfijnde genot van verse belletjes op hun best: Wanneer de fles zojuist geopend is. Stelt u zich eens voor om dit moment vast te leggen en ervan te genieten wanneer u maar wilt.

Na twee jaar onderzoek presenteert Enomatic u met trots:
de FLÛTE, het eerste systeem ter wereld dat mousserende wijn by the glass (per glas) aan kan bieden met behoud van hun fijne mousse, volle aroma, en smaak tot 14 dagen na de opening van een fles.

Met zijn aantrekkelijke ontwerp en de gepatenteerde technologie: is dit de nieuwe manier om “Bubbles by the glass” te serveren..

Technologie en Design voor een perfecte bubble te allen tijde.

FLÛTE garandeert een optimale kwaliteit van het eerste tot het laatste glas dat u serveert. Het houdt deze kwaliteit en de optimale temperatuur en vermindert “waste” door overschenken. Bovendien geeft FLÛTE u de mogelijkheid  de innovatieve Enomatic self-service technologie te exploiteren door de integratie van onze smart card technologie en software.

Het  in het oog springende esthetische design vormt een lijst rond de flessen teneinde hun schoonheid te vergroten. Dat gekoppeld aan de mogelijkheid om maatwerk video’s te presenteren  op het ingebouwde 4.2inch breedbeeld scherm verandert uw proeverij in een multisensorische ervaring .

Premium champagne by the glass

FLÛTE zorgt voor een gegarandeerde stijging van de winst. Dankzij de technologie die u in staat stelt om uw klanten een meer verfijnd en prestigieus product als b.v. een premium champagne by the glass aan te bieden, een veel breder en rijkere selectie en de zekerheid van een constante kwaliteit gedurende een langere periode. Bovendien geeft de software u de volledige controle van het volume van de wijn welke u serveert en geeft u toegang tot alle gegevens voor de analyse van de marges en consumptie.

De eerste Flute werd geïntroduceerd in 2012. Sinds 2014 is er de tweede generatie FLUTE 2. Er is tot op heden geen enkel systeem ter wereld dat in staat is om mousserende wijn op een dergelijke wijze te conserveren.