Chipcard technologie stelt ons in staat de enomatic systemen te beheren. Dit kan zijn dat het wordt ingezet om het systeem uitsluitend te laten bedienen door daarvoor speciaal geautoriseerd personeel, maar uiteraard kan dit systeem perfect worden ingezet om uw gasten zichzelf laten te bedienen. Deze Chipcard technologie is reeds ingebouwd in alle ELITE dispensers en FLUTE.

Enomatic self service dispenser.

De selfservice dispensers geven de mogelijkheid zelf wijn te proeven doormiddel van een wijnkaart. stop deze in de kaartlezer van de dispenser, de machine wordt geactiveerd en er kan wijn worden getapt. De prijs van het volume wordt automatisch afgeschreven van de pas. Voor elke wijn is het mogelijk om de prijs van elk volume te programmeren, waarbij de transparantie van de aankoop wordt gewaarborgd.

ENOMATIC CHIP KAART TOEPASSINGEN

De wijnkaart stelt de klant in staat om zichzelf te bedienen en zo heel relaxed een persoonlijke wijnreis te maken. de ideale oplossing voor het bedrijf dat nastreeft naar een “Try before you buy” omgeving, ofwel proef voordat je koopt.

ENOSOFT SOFTWARE

Voor het beheren van uw enomaticsysteem met chipcards heeft enomatic verschillende soorten software ontwikkeld. enosoft Card Creator, enosoft Basic en enosoft Professional.