Chipcard technologie stelt ons in staat de enomatic systemen te beheren. Dit kan zijn dat het wordt ingezet om het systeem uitsluitend te laten bedienen door daarvoor speciaal geautoriseerd personeel, maar uiteraard kan dit systeem perfect worden ingezet om uw gasten zichzelf laten te bedienen. Deze Chipcard technologie is reeds ingebouwd in alle ELITE dispensers en FLUTE.

Enomatic self service dispenser.

De selfservice dispensers geven de mogelijkheid zelf wijn te proeven doormiddel van een wijnkaart. stop deze in de kaartlezer van de dispenser, de machine wordt geactiveerd en er kan wijn worden getapt. De prijs van het volume wordt automatisch afgeschreven van de pas. Voor elke wijn is het mogelijk om de prijs van elk volume te programmeren, waarbij de transparantie van de aankoop wordt gewaarborgd.

Enomatic Software

Enosoft – Software

Enosoft software voor het beheer van Enomatic wijn serveersystemen. Verschillende Enomatic software versies ontwikkeld door Software house Enosoft, o.a. de Enosoft Card Generator, Enosoft Basic, Enosoft Professional & Enosoft Multistore.

Lees meer
enomatic chipkaart

Enomatic Chipkaart Toepassingen

De wijnkaart stelt de klant in staat om zichzelf te bedienen en zo heel relaxed een persoonlijke wijnreis te maken. de ideale oplossing voor het bedrijf dat nastreeft naar een “Try before you buy” omgeving, ofwel proef voordat je koopt.

Lees meer