Jan Valsterweg 14
3315 LG Dordrecht
NEDERLAND
Tel: 0031-78-6226227
Fax: 0031-78-6149420
E-mail: sales@enosafe.nl
Deze pagina is afkomstig van www.enosafe.nl
Ga naar http://www.enosafe.nl/wijn-serveer-systemen/overzicht-wijnserveersysteemGa naar http://www.enosafe.nl/wijnopslagGa naar http://www.enosafe.nl/wijn-klimaatsystemen

Enosafe:

Eno is afgeleid van het Griekse woord Oinos dat wijn betekent.

Enosafe is gespecialiseerd in professionele wijnopslag,wijnklimaatkasten en het enomatic wijnserveersysteem: een state-of the-art wijn dispenser. Onze producten vormen de schakel tussen de producent en de wijn in uw glas. Wij gingen voor u op zoek naar het allerbeste wat hiervoor in de markt is.

Wijnopslag, wijn klimaatkasten, wijn bewaarkasten.

Wijnen opslaan om te rijpen of om uw wijn serveerklaar te hebben, op de juiste temperatuur en onder de juiste condities.

Wijnhouders, wijndisplays, wijnrekken.

Wijnen toonbaar maken voordat ze worden verkocht, of geserveerd, of uw wijncollectie verheffen tot hedendaagse kunst. Functionaliteit en schoonheid gaan samen in de door ons geselecteerde producten. 

Wijn-per-glas, wine bytheglass, le vin au verre:

Wijn-per-Glas of zoals de Engelsen zeggen: Wine ByTheGlass, of op zijn Frans "Le Vin au Verre" is een sterk opkomend fenomeen in de Horeca. Geef uw gasten een ruimere keuze in "wijn-per-glas", geniet meer met kleinere hoeveelheden en meer variatie. Laat uw gasten geen compromis sluiten, maar gun hen de keuze van de juiste wijn bij het juiste gerecht in een volume dat op elkaar is afgestemd. Enomatic biedt een state of the art wijnserveersysteem om uw aanbod en dus ook uw omzet te optimaliseren.

 Enomatic wijn serveersysteem intro film:

Enomatic dispensers in vogelvlucht:

ACTUEEL

Lorenzo Bensista Falorni, hoog in de ranking van Decanter' s Power list top 50

Eigenaar van Enomatic, Lorenzo Bensista Falorni scoort hoog op de poll van het populaire Engelse wine magazine Decanter (www.decanter.com). In de Poll wordt gevraagd wie U op nr 1 plaatst. Lorenzo Bensista Falorni is de grondlegger en eigenaar van Enomatic wijn serveersystemen welke inmiddels in meer dan 70 landen worden verkocht. Met het huidige aantal installaties wereldwijd (meer dan 5000) worden meer dan 4 miljoen premium wijn per jaar verkocht, dat resulteert in ca. 28 miljoen glazen in het hogere wijnsegment. enomatic bied de consument keuze in het hogere wijnsegment die zij desgewenst per glas, half glas of zelfs per proefslok kunnen kopen.

Meer »

NIEUW: FLUTE, by enomatic, Bubbles by the glass

Nieuw: Na twee jaar van onderzoek presenteerd enomatic met trots: FLUTE het eerste en enige systeem ter wereld dat mousserende wijnen ”per glas” aan kan bieden met behoud van hun fijne mousse, volle aroma en smaak tot 14 dagen na de opening van een fles.

Meer »

Champ-eazy champagne opener voorziet in een wezenlijk probleem, lees dit persbericht uit Drinks-Slijtervakblad

BRUSSEL, 23 december 2009 - In veel EU-landen vallen meer slachtoffers door het onoordeelkundig openen van champagneflessen dan door het onvoorzichtig aansteken van vuurwerk. Dit blijkt uit een reportage van het consumentenradioprogramma Kassa. Het gaat hier om tientallen slachtoffers per jaar die vaak blijvend aan één oog blind worden.

Meer »